Seventh Generation | Ingrediens & Brand Transparency

Indkøb til produktion

Del

AddThis is disabled because of cookie consent

Ansvarligt indkøb til produktion betyder, at vi pålægger leverandører og producenter samme høje standarder og ansvarlighed, som vi pålægger os selv hos Seventh Generation.

Hos Seventh Generation ved vi, at vi både skal stille krav om og selv udvise ingredienstransparens for at skabe miljøvenlige produkter. Ved at kæmpe for etiske forbrugsvaner, må vi selv begynde ved vores egen indkøb til produktion. Vi samarbejder udelukkende med producenter, som deler vores kerneværdier, og vores forpligtelse til at nedsætte vores CO2-aftryk hele vejen igennem indkøb til produktion og selve fremstillingsprocessen. Vi tror på styrken af etisk forbrug, og vi ved at det at forholde sig ansvarligt indkøb til produktion er den bedste måde vi kan støtte op omkring det . 

Ordliste

Lige fra at finde leverandører af ingredienser til overenskomstsikrede medarbejderrettigheder, handling og støtte, og meget mere, overholder vi ansvarligt indkøb til produktion ved at stille høje krav inden for alle aspekter af vores virksomhed.

Vores adfærdskodeks sikrer at vores leverandører driver deres virksomhed og behandler deres ansatte på en ansvarlig, etisk  og retfærdig måde.

Alle mennesker har samme ret til respekt og deler de samme basale menneskerettigheder. Den respekterer denne sandhed uden undtagelse inden for alle aspekter af vores virksomhed.

Forsigtighedsprincippet er nøglen til ansvarligt indkøb til produktion.  Det betyder, at hvis vi ikke ved, hvordan et aspekt af vores produkts levetid vil påvirke miljøet, så finder vi en anden måde, som bevidst respekterer den planet, som vi alle deles om.

Vi har lige fra begyndelsen sat en ære i at være ærlige i det vi siger, ansvarlige for den måde vi agerer på, og fundamentalt transparant i måden vi driver forretning på.

Vores emballage

Procentsatsen angiver den mængde genbrugsformstof (PCR), der er brugt til vores emballage (fraregnet eventuelle farvestoffer).

SVG - Laundry Free & Clear - Nordics

Free & Clear Flydende Vaskemiddel 1 L

Read more »
SVG - HDW Free & Clear - Nordics/UK

Free & Clear Opvaskemiddel 500 ml

Read more »
Free & Clear Badeværelsesspray 500 ml

Free & Clear Badeværelsesspray 500 ml

Read more »

Vores certificerede partnere

Få mere at vide om Seventh Generation

0 product(s)

Ingrediensvidenskab

Read more »

Produktvidenskab

Read more »