Seventh Generation | Vores Forskere

Del

AddThis is disabled because of cookie consent

Hidden H2

Mød vores forskere

De arbejder på at udvikle målrettede smarte løsninger, med brug af plantebaserede ingredienser, til hjemmet og familien – ingredienser som beskytter og plejer. Til deres egne børn og dine børn.

Kay G.

I det øjeblik jeg blev mor, der lovede jeg mig selv at hvis jeg skulle forlade mine børn hver morgen for at gå på arbejde, så skulle det være for at skabe en sundere og mere sikker verden. Endnu vigtigere, så ønskede jeg at vise næste generation i min familie at man kan være kvinde og forsker, at man kan elske sit job og det arbejde man gør og være stolt over det liv, man lever.

Jeg arbejder hos Seventh Generation, fordi jeg efterlever virksomhedens værdier, og jeg er til gengæld med til at påvirke virksomhedens værdisæt via mit arbejde med testning af produkternes ægthed. Udfordringerne på mit arbejde er det der driver mig, støtten fra mine kollegaer motiverer mig og min kærlighed til vores produkter holder mit fokus på fremtiden og muligheden for at vende det bedre til det bedste.

SENIORPRODUKTANALYTIKER

mag.scient. Bachelorgrad i fysisk kemi Biokemi

Shannon L.

Som den fødte forsker er jeg altid nysgerrig efter at vide, hvordan ting fungerer og hvordan mennesker interagerer med verden omkring dem. Jeg har arbejdet med forskning i mere end 15 år og samtidigt været mor i 11 af disse år. Passionen for børn og menneskers sundhed, som jeg ser her hos Seventh Generation, kombineret med vores kemikeres forbløffende kreativitet, er inspirerende og uden sidestykke inden for vores industri. Jeg føler mig heldig over at kunne være en lille del af det arbejde, som vi gør.

Som mor værdsætter jeg tiden sammen med mine børn – og det at være omgivet af personerne og kulturen her hos Seventh Generation er utrolig givende vel vidende, at den tid jeg bruger på arbejdet, væk fra mine børn, er i et forsøg på at efterlade denne verden en lille smule bedre end før.

FORSKER, FORBRUGERVIDENSKAB

Bachelorgrad i botanik

Jean H.

At arbejde hos Seventh Generation føles som at vinde i lotto. Jeg arbejder for en virksomhed, som ikke alene har de samme værdier som jeg, men som giver mig mulighed for at tænke kreativt for at skabe løsninger på forbrugernes behov. Bag hvert eneste produkt vi lancerer, lægger vi særlig vægt på at overveje alle aspekter – hvor kommer ingredienserne fra, materiale til emballage, 'end-of-life-beretninger' (hvad-gør-vi-med-skrot) og effektivitet.

Når jeg går fra kontoret og hjem til mine to unge sønner, så ved jeg, at jeg udfører et godt arbejde – for mig selv, for dem, for samfundet overalt og for miljøet.

EMBALLAGEINGENIØR

Bachelorgrad i multimediedesign

Jerica Y.

Som barn elskede jeg at lege med æsker og kasser, og det gør jeg stadig som voksen, hvilket er meget praktisk, når man er emballageingeniør. Det er ikke ofte, du finder en arbejdsplads, der giver opbakning til et fort af papæsker på skrivebordet. (Okay, måske ikke ligefrem 'opbakning' men det bliver tolereret). At blive en del af dette fælleskab og i den grad tage rollen som emballageingeniør på mig har ændret mit liv.

Hvis du for et par år siden havde sagt til mig, at mit arbejde ville bestå i at rode i affald – og ovenikøbet kunne lide det – ville jeg aldrig have troet på dig. Jeg tror at det, der gør mit arbejde så tiltalende, er at hver eneste stykke emballage fortæller en fantastisk og betydningsfuld historie – og jeg får lov til at være med fra begyndelsen af historien.

EMBALLAGEINGENIØR

Bachelorgrad i emballagevidenskab

Jen M.

Da vi voksede op, lavede min bror og jeg et kemilaboratorium i vores kælder, da vores far fik et job som kemiprofessor. At lege gale videnskabsmænd gav os begge en livslang passion for kemien. Senere i min collegetid begyndte jeg at rejse rundt med rygsæk og blev forelsket i bjergene og friluftslivet. Vandreture vestpå og to somre som turleder gav mig en brændende interesse for miljøet.

Her hos Seventh Generation har jeg fundet den perfekte kombination af de to interesser i et og samme job. Jeg kan bruge min viden om kemi til at udvikle produkter, som handler om meget mere end profit. Jeg ved at for hvert nyt produkt, vi udvikler, bliver både min egen og planetens sundhed beskyttet.

KEMIFORSKER

Bachelorgrad i miljøvidenskab