Seventh Generation | Miljøvenlig Emballage

Produktansvarlighed

& miljøvenlig emballage

Del

AddThis is disabled because of cookie consent

Vores genanvendelige emballager indeholder ikke kun det gode – de er gode.

For os er emballage meget mere end blot en beholder. Som førende inden for industrien med vores brug af 100 % genanvendt plast er vores genbrugsemballage et udtryk for vores mission om at tage hånd om vores sundhed i dag og passe på næste syv generationer.

Vi tror på en genbrugspolitik, når det drejer sig om materiale til emballage.  Hver eneste gang vi tager en beslutning vedrørende vores emballage, overvejer vi altid påvirkning af sundhed, sikkerhed og bæredygtighed for mennesker og vores planet for at skabe den mest miljøvenlige emballage.

Ordliste

Vores produkter er emballeret i genbrugsplast, når det overhovedet er muligt. At skabe mindre affald er jo trods alt ikke bare en god forretning – det giver også god mening.

Vi benytter genbrugsmaterialer til vores emballager og arbejder på at størstedelen af disse kan genanvendes.

Vores mål er at kunne give den plastik, der bruges i vores emballage, nyt liv – derfor bestræber vi os på at fremstille genanvendelig emballage.

Det skal være nemt at genbruge. Vi sætter genbrugsetiketter på alt vores genanvendelige emballage – så det kan blive genanvendt.

Du har ret til at vide, hvad der er i de produkter, som du køber og tager med ind i dit hjem. Derfor skriver vi ingredienserne på etiketten – lige der hvor de bør stå.

Vores emballage

Procentsatsen angiver den mængde genbrugsformstof (PCR), der er brugt i vores emballage (fraregnet eventuelle farvestoffer).

SVG - Laundry Free & Clear - Nordics

Free & Clear Flydende Vaskemiddel 1 L

Read more »
SVG - HDW Free & Clear - Nordics/UK

Free & Clear Opvaskemiddel 500 ml

Read more »
Badeværelsesspray - Free & Clear

Free & Clear Badeværelsesspray 500 ml

Read more »

Vores certificerede partnere

Tiltag og fremskridt

0 product(s)

Andre tiltag

Read more »