Seventh Generation | Grønne Produkter

Produktvidenskab:

miljøvenlige produkter

Del

AddThis is disabled because of cookie consent

hidden h2

Vi har lært meget i løbet af de sidste 25 år, og nogle af vores bedste lærere har været planter.

Vi ved at plantebaserede, grønne produkter kan give dig den ønskede effektivitet du efterspørger, og at produkter der er fremstillet af vedvarende, plantebaserede ingredienser er et mere bæredygtigt valg end ingredienser, der er fremstillet af olie. Vi er inspireret af naturlige rengøringsløsninger for at kunne udvikle de mest miljøvenlige produkter, som vi kan, for at undgå at gøre skade på dig eller planeten. Vores løfte om åbenhed omkring ingredienser betyder, at du har mulighed for at se præcis, hvad du får, når du køber vores produkter med hjem.

Ordliste

Vi udvikler grønne produkter efter forsigtighedsprincippet: Hvis der er mistanke om, at en ingrediens kan være skadelig for mennesker eller vores planet, finder vi en bedre løsning. Vi offentliggør ingredienserne på alle vores emballager, så du kan læse det.

Vores flydende vaskemiddel udnytter styrken af bæredygtige, plantebaserede ingredienser, der giver effektiv renhed med god samvittighed.

At fokusere på bæredygtig kemi er ikke kun innovativt. Det er en global bevægelse for at udvikle produkter med mindre skadelige ingredienser – i det hele taget færre ingredienser – og at bevæge sig nærmere naturlige rengøringsløsninger.

Vi afprøver vores produkter for at være sikre på, at de lever op til både vores standarder – og til dine. Så ved du også at de virker, når du kommer hjem med dem.

Vores certificerede partnere

Tiltag og fremskridt

0 product(s)

Andre tiltag

Read more »