Om Seventh Generation: Vi driver forretning på en anderledes måde

hidden h2

Det er vores mission at inspirere til en etisk forbrugerrevolution, der tager hånd om de næste syv generationer.

Vi tror på, at vores produkter er sunde løsninger både for dit hjem og for det omgivende samfund og miljø. Som pionerer inden for virksomhedsansvarlighed er vi opmærksomme på det aftryk, vi sætter på alt, hvad vi gør – fra produktudvikling til produktion, indkøb, anvendelse og affald.  Vi arbejder altid hen imod at blive en mere bæredygtig virksomhed og udvikle ægte grønne produkter.  Vi evaluerer altid, hvordan vi kan begrænse vores miljøpåvirkning, styrke indsats og sikkerhed samt skabe en mere bæredygtig forsyningskæde. Vi mener, at det er vores ansvar at vise vejen til en mere opmærksom måde at drive forretning på.

 

Læs mere om vores mission

UAFHÆNGIG TREDJEPARTSCERTIFICERING

STATUS FOR VORES BÆREDYGTIGE VIRKSOMHEDSMÅL

Som en 'B Corporation' er vi stolte over at tilbyde gennemsigtighed på vejen mod vores mål om at blive en mere bæredygtig virksomhed.

Vores Corporate Consciousness-rapporter (ansvarlighedsrapporter) beskriver virksomhedens indsats iht. bæredygtighed og undersøger, hvor langt vi er kommet på vejen mod vores ambitiøse 2020 Roadmap-mål, hvor vi arbejder på fire områder: omtanke for naturen, forbedring af sundheden, transformering af forretning/handel og opbygning af fællesskab.

LÆS VORES ANSVARLIGHEDSRAPPORTER

Three little kids gardening
Little girl plays outside in the mountains