Seventh Generation | Bæredygtig Fremtid

Klimaforandringer

Del

AddThis is disabled because of cookie consent

Vi behøver ikke at vente. Vedvarende energiløsninger er allerede tilgængelige og inden for rækkevidde.

Vi fortjener allesammen ren luft og et godt liv. Et skift til 100 % vedvarende energi vil være med til at nedsætte nogle af de negative sundhedspåvirkninger, der er forårsaget af klimaforandringer og afbrænding af fossile brændstoffer. I USA går inspirerende grupper og enkeltpersoner sammen om at kræve ren energi og 100 % bæredygtige byer under kampagnen 'Sierra Club Ready for 100'. Hos Seventh Generation er vi stolte over at lægge stemme til et krav om 100 % ren energi og en sundere planet til gavn for os alle.

Episode 5: Lisa Hoyos

Kampen for vores børns sundhed er noget, der forener alle forældre. Lisa Hoyes er mor til to drenge og direktør i Sierra Clubs Climate Parents (klimaforældre) – og hun gør alt, hvad hun kan for at kæmpe for en bedre fremtid for sine sønner. Climate Parents målsætning er at beskytte vores børn og deres fremtid mod klimaforandringernes konsekvenser ved at fremme 100 % vedvarende energiløsninger. Gå sammen med Lisa i kampen for en ren fremtid til alle. Bed din by om at være #Readyfor100 i dag.

Episode 4: iMatter Youth kæmper for bæredygtige byer

Unge mennesker forstår at klimaforandringerne og brugen af fossile brændstoffer påvirker vores helbred. iMatter Youth samarbejder med The Sierra Clubs Ready for 100 team om at finde løsninger. For eksempel ved at få byer til at forpligte sig til 100 % vedvarende energiløsninger til alle. iMatter Youth og mere end 85 amerikanske byer støtter en ren energifremtid.

Episode 1: Pastor Burton

Som en virksomhed der passer på de næste syv generationer og videre endnu, er vi meget stolte af at støtte The Sierra Clubs Ready for 100-kampagne for at bede byer om at forpligte sig til 100 % ren energi til alle.  Mød Pastor Burton, hans by St. Louis i Missouri og mere end 70 byer rundt om i landet, som alle støtter en ren energifremtid.

Sierra Club Logo

Sierra Club  har vist vejen til miljøaktivisme i mere end 100 år. Og nu inspirerer deres Ready for 100-kampagne byer i hele USA til at tage rene, vedvarende energiløsninger til sig.

Read more »
The Solutions Project Logo

Målet for The Solutions Project (Løsningsprojektet) er at fremskynde overgangen til 100 % ren energi, så bæredygtig energi er en realitet for alle. Det gør de med kreativ fortællekunst og ved at opbygge alliancer mellem de bedste hjerner inden for videnskab, virksomhed og teknologi.

Read more »
sierra club ready for 100 logo

1000 Cities/1000 Lives-kampagnen fokuserer på sundhed i byerne og sætter fokus på de ledere, som har en positiv indvirkning på sundheden i vores byer.

Read more »
350.org logo

Målet for 350.org er at nedsætte den magt, som energiselskaber med fossile brændstoffer har over erhvervslivet og vores miljø, og lægge magten i hænderne på passionerede mennesker, som vil kæmpe for 100 % rene energiløsninger til gavn for alle.

Read more »

Tiltag og fremskridt

0 product(s)

Ingen historier er tilgængelige.